Taekwon-do Academie Taekyon Alverna 
 

Bostraining op zondag 5 juliUitnodiging van het bestuur van de ITF Royal Dutch


Beste scholen en verenigingen,

 

Inmiddels hebben we van vrijwel alle scholen zéér enthousiaste reacties ontvangen over de bostraining! Iedereen is serieus bezig om met een leuke groep leerlingen naar het bos te komen op zondag 5 juli. Dat is fantastisch!! Dan hebben we nog een mooie RD activiteit voor de zomerstop!

 

Even nog wat details;

 

- De training start stipt om 10.00 op het grasveld, let op vanaf de parkeerplaats is het nog zeker 10 minuutjes wandelen naar de startlocatie. Oftewel graag 15 minuutjes van tevoren parkeren zodat je op tijd bent. Geef het door!

 

- Afhankelijk van het weer / en het onderdeel kun je trainen in dobok of trainingspak (neem het alletwee mee). Op het einde willen we een mooie groepsfoto maken met iedereen in dobok (maar je mag ook trainen in normale sportkleren). Eventueel een regenjasje en sowieso sportschoenen aandoen is verstandig.

 

- Neem voldoende vocht mee en ook wat te eten voor tijdens de pauze (tip; voor ouders leuk om te picknicken als kinderen aan het sporten zijn)

 

- Wij kunnen op dit moment GEEN garanties geven over de sanitaire voorzieningen, het kan dus zijn dat de WC's gesloten zijn. Neem dan eventueel wat zakdoekjes oid mee. 

 

- Er zijn diverse onderdelen; jeugdtraining, senioren training, technische (tul)training en een onderdeel voor de top fitte "die-hards". Mensen kunnen in overleg een onderdeel naar keuze doen. Let op bij de die-hard groep sowieso geen dobok aan. Het gaat die dag om plezier en lol! 

 

- De jeugdles (t/m 12 jaar) is van 10.00 tot 12.00 uur. Voor de overige is het tot 13 uur.

 

Het is in een fantastische omgeving indien mensen het gezellig vinden zijn ze natuurlijk vrij om na afloop gezellig nog even te blijven.  

 

https://www.google.nl/maps/search/doornse+gat/@52.031916,5.3783634,17.25z

 

We hopen jullie allemaal te treffen in Doorn op zondag 5 juli.

 

Met vriendelijke groet,

Sabum Willem Jansen
Secretaris ITF-Royal Dutch
www.itf-royaldutch.com
secretariaat@itf-royaldutch.com